Colofon

Colofon

De website http://www.rijschoolempire.nl/ is ontwikkeld door Rijschool Marketing in samenwerking met AXOI. Heeft u een vraag of opmerking over de website dan kunt u contact opnemen met de webredactie.

Disclaimer

Deze website is met zorg samengesteld. Niettemin kan Rijschool Marketing niet garanderen dat deze website geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Rijschool Marketing aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. Deze website is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Rijschool Marketing gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op de website van het Rijschool Marketing zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op de website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wilt u dat dan melden aan de webredactie.