Wie zijn wij

Over ons

Bij Rijschool Empire krijg je begeleiding die voldoet aan je eigen wensen en behoeften. Niet alleen praktijk, maar ook theorie is erg belangrijk. Tijdens de rijlessen brengen we ook theorie in praktijk, waardoor je de verkeersregels feilloos zult beheersen. 

Ben je op zoek naar een spoedcursus of opfriscursus? Ook dan ben je bij Rijschool Empire in Weesp aan het juiste adres. Je kunt er voor kiezen om één of meerdere keren per week te lessen. Wij kunnen je op iedere gewenste locatie ophalen, bijvoorbeeld thuis, op school, op het werk etc. en gaan vervolgens naar een oefengebied in jouw omgeving.

Waarom kiezen voor ons

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een rijopleiding op maat
  • Deskundige rij-instructeurs
  • Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto
  • Rijles ma t/m vrijdag 09.00 -21.00, zaterdag 09.00-18.00 uur.
  • Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet.

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat je een goede inschatting krijgt van hoeveel lessen je nodig hebt.

Een moment geduld aub.